Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès
Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès

Salutació de l'alcalde, Ignasi Giménez

Arriba el segon cap de setmana de setembre i, com és costum a la nostra vila, comença la Festa Major. Castellarencs i castellarenques, sortiu al carrer a gaudir de la festa, oblideu-vos per uns dies de les vostres preocupacions, aparqueu les discrepàncies i traieu el màxim profit de tots els actes que s’han organitzat.

La gran novetat d’enguany és que ja tenim enllestida la plaça Major. Després d’anys d’obres empipadores, els castellarencs i castellarenques hem recuperat un dels espais més estimats i emblemàtics de la nostra vila. Tots tenim ara el repte de convertir novament la plaça Major en el centre neuràlgic de l’activitat social, cultural i festiva. Aquest espai ha d’esdevenir la columna vertebral d’un Castellar modern, engrescador i pròsper. Està a les nostres mans.

En sintonia amb els temps difícils que vivim, hem retallat un 20% el pressupost de la Festa Major, però això no significa que sigui de menor qualitat. La Festa Major és la gran festa de les persones: són els ciutadans i les ciutadanes amb la seva participació, les seves ganes de passar-s’ho bé i de compartir els que garanteixen el seu èxit.

Feu vostres els carrers i les places de Castellar, compartiu amb els vostres veïns i amics aquests moments de joia i diversió.

Visca la Festa Major!

Ignasi Giménez Renom

Alcalde

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40