Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Cartell de la Festa Major 2010
Cartell de la Festa Major 2010

Bases 15è Ral·li Fotogràfic Vila de Castellar

- El 15 è Ral·li Fotogràfic es obert a tothom qui vulgui, sense cap limitació d’edat.

- Les inscripcions es poden fer fins al dia 10 de setembre, a les 20 h, als següents establiments fotogràfics: Fotos Sistema,  Tenda de Fotos CM62, Fotos Vila, Visual i Fotoprix.

- Els drets d’inscripció són de 10 €, per persona i categoria, que es retornaran a l’hora de la selecció de les fotografies a presentar a concurs, sempre i quan les fotografies fetes tinguin com a tema la Festa Major.

- Aquells participants que ho facin amb un format de rodet analògic rebran un rodet de 24 fotografies.

- En el moment de la inscripció s’ha d’indicar en quina categoria es fa: infantil (nascuts a partir de l’any 1998) o adult.

- El Ral·li Fotogràfic comença el divendres dia 10 de setembre a les 20 h, i finalitza el dilluns dia 13 de setembre a les 23 h.

- Els dies 20, 21 i 22 de setembre, cada participant haurà d’escollir les 5 fotografies que vol presentar a concurs. La selecció es farà en el punt d’inscripció. Aquestes fotografies han de ser de 3 actes diferents del programa de Festa Major. Les fotografies participants no podran ser manipulades per ordinador.

- L’organització recollirà les fotografies participants dels punts d’inscripció el dia 23 de setembre i el jurat es reunirà el dia 28.

- El lliurament de premis es farà a les 20.30 h del dia 1 d’octubre, a la plaça de Mercat, on s’exposaran les obres participants.

- Una cop acabada l’exposició, les fotografies no premiades podran ser recollides pels participants juntament amb el diploma de participació al corresponent punt d’inscripció.

- El jurat estarà format pels professionals de la fotografia: Vicenç Serra, Dolors Ruiz, Josep Vila, Cristóbal Corredor, Jordi Serra, Josep Graells i Sandra Galera.

- El jurat concedirà tres premis per categoria. Cada premi atorgat serà pel conjunt de les tres fotografies presentades a concurs.

- Els premis establerts són:

Categoria adult

Primer premi: 330 € - Segon premi:  240 € - Tercer premi: 120 €

Categoria Infantil

Tres primers premis: una impressora multifunció

- El veredicte serà inapel·lable i les fotografies premiades quedaran en propietat de l’organització que es reserva els drets de propietat i ús.

- Qualsevol detall no concretat en aquestes bases serà resolt per l’organització. La participació en aquest Ral·li suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Actes celebrats

Divendres 1 d'octubre de 2010
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40