Saltar al contingut

Actualitat

Pere Ordónez (CAC) s'imposa novament a la cursa popular

Diumenge 14 de setembre de 2003
Cursa de petits Cursa de mitjans Cursa de grans Premis El corredor Pere Ordóñez, del Club Atlètic Castellar, va ser el vencedor absolut de la 21a de la cursa popular de Festa Major, que va comptar amb una participació d'uns 400 atletes. Ordóñez, que ja ha estat guanyador en altres edicions de la prova, va emplear un temps de 17 minuts i 13 segons. La cursa, de 5 quilòmetres, es va resoldre a l'esprint final i només per una diferència de tres segons amb el segon classificat, que va ser l'atleta també del CAC, Pedro Rondón. La corredora del Club Atlètic Vic, Encarna Garcia, va ser la primera dona en arribar a la línia de meta. Va cobrir la mateixa distància amb 19 minuts i 50 segons. En la cursa de mitjans, amb un itinerari de dos quilòmetres Jordi Graells (CAC) es va imposar amb un temps de 7 minuts 17 segons. Ferran Pau, de Piera, va cobrir el quilòmetre de la cursa de petits amb un temps de 3 minuts i 40 segons. Pel que fa a la 3a patinada popular, aquesta prova, que no té un caràcter competitiu, va registrar també una alta participació. Hi van participar unes 400 persones, la majoria d'elles mainada i integrants de l'entitat organitzadora, el Hoquei Club Castellar.
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir