Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Carrer Lleida
Carrer Lleida

Finalitzen les obres de remodelació del carrer de Lleida, entre els carrers de Barcelona i Dr. Vergés

Dilluns 26 de gener de 2009

Les obres de remodelació integral del carrer de Lleida, en el tram situat entre els carrers de Barcelona i Dr. Vergés, han finalitzat aquest cap de setmana. L’obra, inclosa en el Pla d’Obres de Millora Urbana del municipi, ha costat 150.000 euros i l’ha realitzat l’empresa Moix Obres i Serveis.

La remodelació d’aquest tram del carrer de Lleida, que va començar a principis de novembre i que s’inclou també en un pla que té per objectiu millorar l’estat dels carrers de l’Eixample vell de la vila, ha consistit en l’ampliació de les voreres, la reposició del paviment i la millora d’alguns serveis com les clavegueres i les canonades d’aigua. Així, les voreres s’han ampliat dels 70 i 100 centímetres d’amplada als 200 i 250 centímetres. Aquesta actuació en les voreres ha requerit l’eliminació d’un dels dos costats d’aparcament.

A més, els treballs, que han finalitzat dins el termini previst, també han inclòs la col·locació d’arbrat en una de les voreres i de jardineres a l’altra, així com la reforma del pas de vianants de la cantonada de la via amb el carrer Dr. Pujol.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40