Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’Ajuntament engega el 19 de febrer els itineraris de natura per a gent gran "Vine i camina +60"

Dimarts 10 de febrer de 2009

Una sortida a Can Juliana inaugurarà el proper 19 de febrer un seguit d’itineraris de natura adreçats a la gent gran que s’agrupen amb el nom Vine i Camina +60. Es tracta d’un total de quatre caminades planeres, guiades i comentades, que permetran al grup d’inscrits conèixer els espais naturals de Castellar del Vallès, i que tenen per objectiu promoure l’excursionisme i les relacions amb els altres i la natura.

El primer dels itineraris es farà el 19 de febrer, Dijous Gras, i s’iniciarà a les 9 del matí davant del mercat municipal. A continuació passarà pel Brunet, Fonts Calents, Can Juliana, La Malesa i El Joncar. Per prendre part en aquesta excursió, que s’allargarà fins a les 14 hores, cal inscriure’s prèviament adreçant-se a la Regidoria de Gent Gran (Cal Botafoc, c/ Sant Llorenç, 7, telèfon 93 714 42 06), els dies 16 i 17 de febrer de 9 a 12 hores. Les inscripcions, que són limitades, tenen un cost de 2 euros.

En el marc d’aquest itinerari, en concret durant l’esmorzar que tindrà lloc a Can Juliana, es presentaran la resta d’itineraris de Vine i Camina +60, que es faran els dies 12 de març, 16 d’abril i 14 de maig:

12 de març de 2009
Itinerari: Parc de Colobrers – Can Sanpere: visita a l’ermita – La Soleia – Can Ametller – Can Mariner – Els Fruiters.

16 d’abril de 2009
Itinerari: Baixada de Can Barba – Castell – Vinyet – Can Pèlachs – Pont vell.

14 de maig de 2009
Itinerari: Pedrera del center – torrent de canyelles  – Can Borrell – torrent del Ginebre. Es visitaran les barraques de vinya recuperades.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40