Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fades, princeses i prínceps destronats dissabte a l’Hora del Conte Infantil

Dimecres 18 de febrer de 2009

Els més petits de la casa tindran la seva sessió de contes dissabte, 21 de febrer, a les 11 del matí a la Secció Infantil de la Biblioteca.

Llorenç Genescà conduirà una sessió de l’Hora del Conte Infantil on les fades, les princeses, els prínceps i la reialesa seran els protagonistes. Els nens i nenes que assisteixin a la sessió podran escoltar contes com Rei i rei, La princesa que badallava a totes hores i La pell d’ase.

Es tracta de narracions on hi apareixen princeses, prínceps, reis destronats i malalts d’amor i reines deprimides perquè tenen els fills que no poden fer fora de casa. Les fades també tindran un paper important en aquest festival de contes i precisament, inspirades en el món de les fades, les monitores de la ludoteca proposaran un taller sobre aquest personatge màgic. I és que, després dels contes de la biblioteca, tots aquells nens i nenes que vulguin podran dirigir-se a la Ludoteca i participar, dins l’Espai Familiar, de la manualitat i/o taller que tindrà relació amb algun dels contes que s’hauran explicat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40