Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fotografia de grup dels assistents a la sortida
Fotografia de grup dels assistents a la sortida

Prop d’un centenar de persones participen al primer dels itineraris de natura "Vine i camina +60"

Dijous 19 de febrer de 2009

Un total de 96 persones han participat avui a la sortida a Can Juliana que inaugurava el cicle d’itineraris de natura adreçats a gent gran aplegats sota el nom Vine i camina +60, i que tenen per objectiu promoure l’excursionisme i les relacions amb els altres i la natura.

L’itinerari s’ha iniciat a les 9 del matí des de davant del Mercat Municipal, i ha passat pel Brunet i Fonts Calents abans d’aturar-se a la masia de Can Juliana, on s’ha celebrat un esmorzar a base de botifarra d’ou, coca de llardons i moscatell. També Can Juliana ha estat l’escenari de la presentació del projecte Vine i camina +60, que consta de tres caminades més a banda de la que s’ha portat a terme avui.

Durant la presentació, els assistents a la sortida han pogut conèixer de primera mà quins seran els propers itineraris a realitzar, tots ells caminades planeres, guiades i comentades que permetran al grup d’inscrits conèixer els espais naturals de Castellar.

Després de la presentació de Vine i camina +60, el grup ha emprès el camí de tornada al nucli urbà de la vila, passant en aquesta ocasió per La Malesa i El Joncar.

Per poder assistir a les tres sortides que resten, tal i com es va fer amb la d’avui, caldrà inscriure’s la setmana anterior a cadascuna d’elles en els dies que es determinin i que s’informaran puntualment, adreçant-se a la Regidoria de Gent Gran (Cal Botafoc, c/ Sant Llorenç, 7, telèfon 93 714 42 06).

Els propers itineraris programats són els següents:

12 de març de 2009
Itinerari: Parc de Colobrers – Can Sanpere: visita a l’ermita – La Soleia – Can Ametller – Can Mariner – Els Fruiters.

16 d’abril de 2009
Itinerari: Baixada de Can Barba – Castell – Vinyet – Can Pèlachs – Pont vell.

14 de maig de 2009
Itinerari: Pedrera del center – torrent de canyelles  – Can Borrell – torrent del Ginebre. Es visitaran les barraques de vinya recuperades.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40