Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

"L'Home bala", amb Albert Vinyes
"L'Home bala", amb Albert Vinyes

Més de 2.000 persones assisteixen a la Fira de l’Infant, punt i final de la 7a Setmana del Pallasso

Dilluns 30 de març de 2009

Unes 2.100 persones van acostar-se a l’Espai Tolrà ahir diumenge, 29 de març, per participar a la Fira de l’Infant, la gran festa final de la Setmana del Pallasso de Castellar del Vallès.

Durant tot el dia, els nens i nenes van poder gaudir d’una gran diversitat d’activitats, com ara jocs gegants, inflables, tallers de dibuix i maquillatge i jocs de psicomotricitat orientats al circ, a càrrec de la companyia El Negro y el Flaco.

A més, la jornada també va comptar amb dos espectacles, que es van celebrar a la Sala Blava. D’una banda, l’estrena d’Inventari, l’última proposta de Marcel Gros, i, de l’altra, la Companyia La Tal amb l’espectacle Les Fotogrâfiers.

Tradicionalment, la Fira de l’Infant és un dels actes més multitudinaris de la Setmana del Pallasso, que enguany ha arribat a la setena edició i que ha omplert Castellar d’activitats diverses durant 11 dies.

La Xarxa de Castellar, amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de la vila, és l’organitzadora de la Setmana del Pallasso, que proposa una programació adreçada a tot tipus de públic, grans i petits, i ubicada a diferents espais i horaris. El director de la Setmana del Pallasso, Gabi Ruiz, ha explicat que, enguany, “valorem positivament el transcurs de la Setmana del Pallasso ja que, tot i que encara no disposem de dades definitives d’assistència, ha estat molt similar a la d’edicions anteriors”.

Entre les propostes més destacades s’hi troben els espectacles al carrer, que, com és habitual, “compten amb més seguiment que no pas les activitats que es porten a terme a recintes tancats”, ha apuntat Ruiz. Tot i això, el director de la Setmana del Pallasso ha destacat el seguiment que ha tingut el cicle Cafèclown, que s’ha dut a terme els dies 26, 27 i 28 de març a la Sala Blava de l’Espai Tolrà i que “s’ha omplert de públic els tres dies”.

Tot i que la valoració de la Setmana del Pallasso és essencialment positiva, Ruiz ha explicat que “el festival necessita encara que la ciutadania de Castellar se’l senti propi, cal que Castellar s’identifiqui amb la Setmana del Pallasso”, de la mateixa manera que fora de Castellar “és un festival molt valorat, tant per les companyies que hi actuen com per les que no ho fan, però que s’hi acosten atretes per la qualitat de la programació i per veure els companys de professió”.

De cara a l’any vinent, Ruiz ha avançat que “les prioritats són revisar el funcionament dels diferents cicles, i buscar la fórmula per potenciar el cicle de teatre per a adults”.

El termini per participar al concurs de fotografies de la Setmana del Pallasso és obert fins al 19 de juny

Tot i que a partir d’ara ja es començarà a treballar en la propera edició de la Setmana del Pallasso, enguany el festival encara no ha finalitzat del tot, ja que fins al 19 de juny és obert el termini de lliurament de fotografies sobre la Setmana del Pallasso per poder participar al concurs organitzat pel Centre Excursionista de Castellar.

A banda del premis i puntuacions que atorga habitualment el CEC, s’atorgarà un premi per votació popular, un premi especial La Xarxa de Castellar, un premi especial atorgat per un jurat de pallassos professionals i un premi especial atorgat per la Regidoria de Cultura. Les fotografies presentades s’exposaran públicament del 4 al 25 de juliol, mentre que el lliurament de premis tindrà lloc en el marc de la Festa Major d’enguany.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40