Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’empresa Vinci Park assumirà provisionalment la gestió de l’aparcament soterrat de la plaça Major i de les zones blaves

Dimecres 15 d'abril de 2009

L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa Vinci Park Servicios Aparcamientos SA la gestió de l’aparcament soterrat de la plaça Major i de les zones blaves del municipi. A partir de la propera setmana, Vinci Park assumirà la gestió d’ambdós serveis, després que el Ple municipal del mes de març aprovés per unanimitat el segrest de la concessió a l’empresa Tiferca.

La decisió d’intervenir la concessió a Tiferca es va prendre després de constatar diferents incompliments per part de l’empresa que han derivat en una pertorbació greu del servei, motivats per la situació de suspensió de pagaments en què es troba Tiferca. El segrest de la concessió pot tenir una durada màxima de dos anys, tot i que l’alcaldia podrà aixecar la intervenció si estima que el concessionari es trobés en condicions de prestar el servei, i aquest així ho demanés.

L’empresa Vinci Park, que s’encarregarà del manteniment de les màquines, la gestió comercial i la gestió pròpia dels serveis de l’aparcament soterrat i de les zones blaves, ha proposat a l’Ajuntament diverses propostes de millora d’ambdós serveis. Així, entre d’altres, es contempla la possibilitat de crear nous abonaments per l’ús de l’aparcament soterrat mentre que, a més, s’està treballant conjuntament amb l’Associació de Comerciants per portar a terme altres propostes que serveixin per millorar la gestió del servei, com ara l’establiment de descomptes als clients per l’ús tant de la zona blava com de l’aparcament soterrat.

Amb la nova gestió que portarà a terme Vinci Park Servicios Aparcamientos SA es mantindran tant els horaris de l’aparcament soterrat (de dilluns a dissabte, de 8 a 22 hores i diumenge, de 10.30 a 18.30 h) com els horaris de les zones blaves del municipi (de dilluns a divendres, de 9.30 a 13 hores i de 17 a 20 hores i dissabtes, de 10 a 14 hores). A més, es mantindran també els 30 minuts d’estacionament gratuït per l’ús de la zona blava.

Tal i com indicaven les bases de la convocatòria pública per adjudicar els serveis de l’aparcament soterrat de la plaça Major i de les zones blaves, una 5 dels 6 treballadors que vetllaran pel manteniment dels serveis seran de nova contractació.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40