Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les obres a la via pública finançades a través del Fons Estatal d’Inversió Local continuen a bon ritme

Dilluns 25 de maig de 2009

Avui s’inicia una actuació al carrer de Roger de Llúria, mentre que estan en marxa diverses obres a les urbanitzacions del Balcó i l’Airesol D

Les obres a la via pública finançades a través del Fons Estatal d’Inversió Local continuen a bon ritme. Mentre que avui dilluns, 25 de maig, l’empresa Obres Vallmitjana SL començarà els treballs d’ampliació de la vorera esquerra del carrer de Roger de Llúria, s’han iniciat també diverses actuacions a les urbanitzacions del Balcó i l’Airesol D.

Així, al carrer de Roger de Llúria es durà a terme, d’una banda, l’ampliació en 50 centímetres de la vorera dreta. A més, l’actuació inclourà també la renovació de les canonades d’aigua de la via, mentre que, d’altra banda, es modificarà la boca d’accés al carrer des del carrer del Mestre Ros. Aquests treballs, que es preveu que finalitzin en el termini d'un mes, suposaran l’eliminació de les vuit places d’aparcament situades actualment a la vorera esquerra de la via. Mentre durin les obres, es restringirà completament el trànsit rodat a la via en horari de treball, tot i que la resta d’hores es garantirà l’accés dels vehicles.

D’altra banda, l’empresa Asfaltats Riba va iniciar la setmana passada una actuació al carrer de Coma Grossa, a la urbanització del Balcó. Es tracta de la reparació d’un tram de vorera, que precedirà els treballs de reposició de l’asfalt que es duran a terme tant al carrer de Coma Grossa com als carrers de les Jeies, Alzina i del Cim. Al carrer del Cim, s’asfaltarà un tram de l’accés a l’Airesol D – El Balcó. Mentre durin les obres, que es preveu que finalitzin entre aquesta setmana i la propera, es donarà en tot moment pas alternatiu als vehicles.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40