Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La nova àrea d'aparcament lliura al costat de Torre Balada
La nova àrea d'aparcament lliura al costat de Torre Balada

Es posa en marxa una nova àrea d’aparcament lliure per a 30 places al costat de la Torre Balada

Dimecres 17 de juny de 2009

L’Ajuntament de Castellar del Vallès posarà en marxa la setmana que ve una àrea d’estacionament lliure situada al costat de la Torre Balada i amb capacitat per a uns 30 vehicles. El nou aparcament, que tindrà l’entrada i la sortida de vehicles per la carretera de Sentmenat, ocupa una parcel·la de propietat municipal de 700 metres quadrats. El seu ús, però, serà temporal ja que es tracta d’un solar qualificat com equipament sociosanitari.

Tal i com ja s’ha fet en altres àrees habilitades anteriorment, el nou pàrquing té una superfície de paviment asfàltic reciclat i disposarà d’un punt de llum. Els treballs d’habilitació han anat a càrrec de l’empresa Servial, i es financen amb càrrec al Fons Estatal d’Inversió Local.

Canvis als carrers del Racó, Mina i Sant Josep

La posada en marxa de 30 noves places d’aparcament lliure en aquesta zona del nucli antic compensarà la supressió d’una desena de places d’aparcament en línia situades al carrer del Racó, entre els carrers d’Albert i Mina. L’eliminació respon al fet que es tracta d’una via de doble sentit de circulació que no és prou ampla per disposar d’una franja d’aparcament en línia.

D’altra banda, en els propers dies també hi haurà canvis en el trànsit dels carrers de Sant Josep i Mina. Aquestes dues vies, fins ara de doble sentit, passaran a ser d’un sol sentit de circulació. Els vehicles hi podran circular des del carrer Nou i sempre en direcció al carrer del Racó. Com a excepció, el tram del carrer de la Mina que va del carrer del Racó al carrer de Sant Miquel continuarà sent de doble sentit.

Tots aquests canvis permetran garantir una millor seguretat en el trànsit al nucli antic, evitant els col·lapses de vehicles que de vegades es produeixen en aquestes vies.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40