Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El tram del carrer de l'Església que serà objecte de les obres
El tram del carrer de l'Església que serà objecte de les obres

Comencen les obres per convertir en via de plataforma única el c. de l’Església, entre els c. del Retir i de Sant Iscle

Dilluns 28 de setembre de 2009

Aquesta setmana s’inicien les obres per convertir en via de plataforma única el tram del carrer de l’Església situat entre els carrers del Retir i de Sant Iscle. Es tracta d’una actuació finançada a través del Fons Estatal d’Inversió Local, que té un pressupost de 82.376 euros i que durà a terme l’empresa Moix Serveis i Obres SL.

L’actuació, que té una durada prevista de tres mesos, consistirà en la remodelació del paviment i les voreres del carrer, suprimint les barreres arquitectòniques existents, i en la reposició dels serveis de clavegueram,  aigua potable i enllumenat. Amb aquests treballs es pretén aconseguir una priorització del vianant en front del vehicle, així com també una millora dels nivells de seguretat al carrer.

Mentre durin les obres, el carrer de Sant Iscle esdevindrà una via sense sortida, i l’accés al mateix s’haurà de fer exclusivament des del carrer de Baixada de Palau. D’altra banda, l’accés a l’església de Sant Esteve s’haurà de fer exclusivament per l’escala principal, que s’adaptarà convenientment.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40