Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Llibre
Llibre

S’obre una convocatòria per sol·licitar ajuts per fomentar la socialització i reutilització de llibres de text

Dimecres 21 d'octubre de 2009

Les Associacions de Pares i Mares de les escoles d’educació primària i secundària de Castellar del Vallès poden sol·licitar fins al proper dilluns dia 26 d’octubre les subvencions que l’Ajuntament concedeix per potenciar i fomentar la socialització de llibres de text.

Per poder accedir a aquests ajuts, les AMPA han d’estar legalment constituïdes, i el Consell Escolar de cada centre ha d’haver aprovat el projecte de socialització de llibres, que també ha d’haver d’estar ratificat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Un cop finalitzi el termini per presentar les sol·licituds, la Regidoria d’Educació revisarà si aquestes reuneixen els requisits per ser admeses. En cas que alguna sol·licitud no reuneixi els requisits demanats, o bé hi manqui documentació, es notificarà als interessats, atorgant un termini per presentar al·legacions i aportar la documentació requerida.

La dotació econòmica de la partida inclosa al pressupost 2009 i destinada a la socialització i reutilització de llibres és de 5.000 euros. Aquesta quantitat es repartirà entre les escoles en funció del resultat de la divisió dels 5.000 euros entre els nombre total de línies escolars que sol·licitin l’ajut.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40