Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Joguines
Joguines

La Ludoteca Municipal inicia una nova campanya d’assessorament per la compra i l’ús de joguines

Dijous 19 de novembre de 2009

La Ludoteca Municipal Les 3 Moreres engega aquest divendres, 21 de novembre, una nova campanya d’assessorament per la compra i l’ús de les joguines, que tindrà lloc tots els divendres a la tarda i dissabtes al matí fins al proper 13 de desembre.

La campanya té per objectiu oferir als pares i mares recursos diversos que els poden ser d’utilitat a l’hora d’escollir quina joguina és l’adequada pels seus fills i filles. Així, les famílies rebran assessorament sobre les característiques de les joguines recomanables per a cada edat, sobre les normes de seguretat i sobre els valors pedagògics de les joguines. Mentre duri la campanya, els pares i mares podran consultar preus, varietat i característiques de les diferents joguines que hi ha al mercat a través de catàlegs i pàgines web i, a més, podran provar les joguines de la Ludoteca per no comprar a cegues.

D’altra banda, també es pretén fomentar el consum responsable de joguines, informant els pares i mares sobre l’origen d’aquestes, les condicions laborals de les persones que les han fabricades, si han respectat les normatives de medi ambient, i donar a conèixer els productes de comerç just. També es remarcarà la importància de potenciar els jocs i les joguines no sexistes i no violentes.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40