Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Teresa Buxonat amb l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez
Teresa Buxonat amb l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez

La castellarenca Teresa Buxonat rep la medalla centenària

Divendres 20 de novembre de 2009

La castellarenca Teresa Buxonat va rebre ahir, 19 de novembre, la medalla centenària que atorga la Generalitat de Catalunya en reconeixement als 100 anys de vida. L’acte va tenir lloc a casa de l’homenatjada, i va comptar amb la presència de l’alcalde de la vila, Ignasi Giménez, la regidora de Gent Gran, Glòria Massagué, i Esteve Pi, representant de l’Oficina de la Gent Gran Activa de la Generalitat de Catalunya.

Buxonat, que es trobava acompanyada per tota la seva família, es va mostrar molt contenta de rebre la medalla centenària, una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari.

L’alcalde de Castellar ha explicat que “l’Ajuntament fa temps que participa en aquesta iniciativa, ja que sembla que la qualitat de vida fa allargar també el temps de vida”. És per això que “es va detectar la necessitat de crear la Regidoria de Gent Gran, que porta a terme diferents projectes, mesures i iniciatives per contribuir a millorar la qualitat de vida de la nostra gent gran”.

A aquest reconeixement institucional hi poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40