Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

D'esquerra a dreta, Ramon Casamada, Tomàs Molina i Josep Mayoral
D'esquerra a dreta, Ramon Casamada, Tomàs Molina i Josep Mayoral

El castellarenc Ramon Casamada rep el premi d’honor de prevenció d’incendis forestals de la Diputació de Barcelona

Dilluns 23 de novembre de 2009

El lliurament de premis va tenir lloc dissabte a Sant Salvador de Guardiola

El castellarenc Ramon Casamada va rebre dissabte el Premi d’Honor Joaquim M. De Castellarnau de reconeixement públic a persones que han destacat en el camp de la prevenció d’incendis forestals. El rebut per Casamada és un dels premis que la Diputació de Barcelona concedeix anualment per reconèixer les iniciatives que es duen a terme en matèria de prevenció d’incendis forestals a la província de Barcelona, que enguany es van lliurar en una festa que es fa celebrar a Sant Salvador de Guardiola.

Ramon Casamada, vinculat a l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF), ha estat tota la vida relacionat amb la naturalesa i amb el món forestal. Va ser membre fundador del Servei de prevenció i extinció d’incendis forestals de Castellar, i també de l’ADF de Castellar del Vallès, entitat que va presidir en dos períodes. A més, entre d’altres càrrecs, també ha estat president i fundador de la Federació d’ADF’s del Vallès Occidental. Fora de l’àmbit castellarenc, Casamada ha estat durant molts anys membre de la Comissió Tècnica Delegada del Centre de la Propietat Forestal, òrgan encarregat de l’aprovació i l’elaboració de propostes tècniques per a finques forestals privades.

També van ser premiades les Agrupacions de Defensa Forestal de Teià i el Pla de Bages, com a millor obra o projecte de prevenció i com a millor organització, respectivament. L’ADF Alt Maresme va rebre un accèssit en aquesta segona categoria.

Els premis de prevenció d'incendis forestals de la Diputació de Barcelona, que es lliuren des de 1997, pretenen reconèixer públicament la feina que realitzen durant tot l'any les ADF amb el suport dels ajuntaments de la província.

L’acte de lliurament de la XIII edició dels premis, que va ser conduir el periodista i meteoròleg Tomàs Molina, va aplegar unes 600 persones, entre les quals es trobaven el diputat d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Josep Mayoral, que va presidir l’acte, l’alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miranda, i el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, Aleix Canalís.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40