Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Un moment de la visita a l'aparcament de camions
Un moment de la visita a l'aparcament de camions

El Director General de Transport Terrestre de la Generalitat visita les obres de l’aparcament de camions

Dijous 26 de novembre de 2009

El Director General de Transport Terrestre de la Generalitat, Manel Villalante, va visitar ahir Castellar del Vallès per mantenir una reunió de treball amb l’equip de govern municipal. Villalante va desplaçar-se posteriorment, acompanyat de l’alcalde, Ignasi Giménez, fins al nou aparcament de camions del Pla de la Bruguera, les obres del qual estan pràcticament finalitzades.

A la trobada es va tractar precisament la posada en marxa d’aquest equipament, que tindrà una capacitat per a 136 vehicles pesats. En aquest sentit, la Generalitat convocarà properament un concurs per concessionar-ne la gestió a una empresa externa. Mentrestant, s’està estudiant la possibilitat d’obrir aquesta instal·lació de manera provisional.

Una vegada es posi en funcionament, la nova àrea d’aparcament de camions del Pla de la Bruguera ha de possibilitar que es puguin delimitar les zones del nucli urbà per on podran circular i estacionar els vehicles pesants.

Segons ha explicat l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, la reunió també va servir per tractar diversos projectes de la Generalitat que tenen “un interès estratègic tant pel municipi com per la comarca”, com ara el perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat a Castellar.

L’alcalde ha anunciat que l’estudi informatiu per l’arribada del tren a Castellar, que està previst que s’enllesteixi durant el primer trimestre de 2010, serà presentat públicament a la ciutadania, una vegada s’hagi obert el període d’exposició al públic. Aquest estudi ha de configurar les diferents alternatives de traçat per fer arribar el tren al nucli urbà des de Sabadell.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40