Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Novembre Gustós
Novembre Gustós

Una festa a l’escola Joan Blanquer, divendres, i L’Hora del Pati, dissabte, acomiadaran el Novembre Gustós

Dijous 26 de novembre de 2009
Programes| Novembre gustós

Aquest cap de setmana finalitzaran les activitats al voltant del món de la cuina que s’han dut a terme al municipi aquest mes amb motiu del Novembre Gustós. Així, divendres a la tarda se celebrarà la Festa Final, mentre que dissabte tindrà lloc una sessió de L’Hora del Pati dedicada a la cuina.

En el transcurs de la festa, que se celebrarà a partir de les 18 hores al gimnàs del CEIP Joan Blanquer, es desvetllaran els tres grups que més puntuació hagin aconseguit en la Gimkanyam, una gimcana que s’ha portat a terme els mes de novembre amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i que ha portat els participants a passejar per Castellar a la recerca de les imatges que els podien ajudar a respondre una vuitantena de preguntes plantejades al voltant del món de la cuina. Enguany la Gimkanyam proposava, a més, algunes proves, com ara escoltar Ràdio Castellar, inventar una recepta o acostar-se a la Ludoteca, Escola d’Adults o Espai Jove. En total, fins al dia d’avui, s’han rebut una vintena de qüestionaris, realitzats per uns 60 participants d’entre 10 i 45 anys, que s’han dividit en grups. Els premiats rebran material didàctic divers.

Abans del lliurament de premis de la Gimkanyam, els assistents a la Festa podran gaudir d’un berenar a base de sucs i coca, a més d’alguna delícia xocolatera feta pels nens i nenes de la Ludoteca i altres delícies elaborades pels alumnes de l’Escola d’Adults. A més, entre d’altres sorpreses, els alumnes de l’Escola d’Adults faran la lectura d’un fragment del Quixot, que posarà el punt i final a la Festa.
 
D’altra banda, dissabte a les 11.30 hores tindrà lloc una nova sessió de L’Hora del Pati, una proposta de caire lúdic organitzada conjuntament per la Biblioteca Antoni Tort i la Ludoteca Les 3 Moreres, que en aquesta ocasió consistirà en diferents jocs, manualitats i llibres sobre cuina per a tota la família.

Diferents equipaments municipals (Ludoteca, Biblioteca, Espai Jove i Escola d’Adults) han organitzat activitats les activitats del Novembre Gustós, que van començar el passat 2 de novembre.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40