Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La plaça d'Europa, abans de la renovació
La plaça d'Europa, abans de la renovació

Les renovades places de Pompeu Fabra, masia de Can Carner, Joan Coromines i Europa s’estrenaran diumenge

Dijous 17 de desembre de 2009

Les obres s’han dut a terme com a resultat del procés de pressupostos participatius que s’ha dut a terme enguany a Can Carner i la plaça Europa

Les places de Pompeu Fabra, masia de Can Carner, Joan Coromines i Europa seran l’escenari diumenge, 20 de desembre, d’un seguit d’activitats per a tots els públics per celebrar l’estrena de les diferents reformes que s’hi han dut a terme els últims mesos.

Les actuacions són el resultat de la primera experiència de pressupostos participatius per barris que s’ha dut a terme a la vila, i que ha suposat la inversió de 150.000 euros a la plaça d’Europa i de la mateixa quantitat a les tres places situades a Can Carner. Les activitats han estat organitzades per l’Ajuntament  de la vila, amb el suport de l’Associació de Veïns de Can Carner, el Club Patinatge Artístic i La Ta-ca.

Esport i activitats familiars a Can Carner

A Can Carner, les activitats tindran lloc a partir de les 10 del matí a les places de Pompeu Fabra i Masia de Can Carner. Així, un torneig de petanca iniciarà la programació d’actes, que continuarà a les 10.30 hores amb un esmorzar que consistirà en una botifarrada popular que prepararà l’Associació de Veïns de Can Carner. Per poder gaudir de l’esmorzar, es poden comprar els tiquets fins divendres, 18 de desembre, al local de l’Associació, situat a la plaça de Sant Joan.

D’altra banda, el Club Patinatge Castellar ha organitzat una exhibició d’aquest esport, que començarà a les 11.30 hores, per donar pas, tres quarts d’hora més tard, a l’espectacle infantil “Corrandes”. Les activitats es tancaran a les 13 hores amb un vermut infantil.

Activitats a la plaça d’Europa

La plaça d’Europa també serà l’escenari d’activitats diverses, adreçades especialment als més petits de la casa. Entre d’altres, els nens i nenes podran jugar dins del castell inflable que s’hi instal•larà, i també podran gaudir de llits elàstics, participar en un taller de xapes i un altre de titelles de dit, o jugar amb jocs gegants de parxís, dames, mikado, oques i gallines, punteria i 3 en ratlla. A més, la companyia La Ta-ca ha previst dur a terme una cercavila, amb tabalada a ritme de capgrossos i un xanquer.

De la mateixa manera que a Can Carner, la jornada finalitzarà amb un vermut infantil, que començarà a les 13.15 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40