Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Activitats a Can Carner
Activitats a Can Carner

L’estrena de les places de Pompeu Fabra, masia de Can Carner, Joan Coromines i Europa apleguen un públic nombrós

Dilluns 21 de desembre de 2009

Centenars de persones van assistir diumenge al matí, tot i les baixes temperatures, a les activitats que es van organitzar per a l’estrena de les places de Pompeu Fabra, masia de Can Carner, Joan Coromines i Europa després de les reformes que s’hi ha dut a terme els últims mesos com a resultat de la primera experiència de pressupostos participatius que s’ha realitzat a la vila.

A Can Carner, les activitats van començar a les 10 del matí a les places de Pompeu Fabra i Masia de Can Carner. Així, una exhibició de petanca a les renovades pistes destinades a aquest esport va iniciar la programació d’actes, que va continuar amb una botifarrada popular preparada per l’Associació de Veïns de Can Carner, que va repartir unes 150 racions de botifarra. D’altra banda, el Club Patinatge Castellar també va dur a terme una exhibició d’aquest esport, per donar pas a l’espectacle infantil “Corrandes”. Les activitats es van tancar a les 13 hores amb un vermut infantil a base de refrescos i patates.

La plaça d’Europa també va ser l’escenari d’activitats diverses, que va dur a terme la Ludoteca La Taca. Entre d’altres, els nens i nenes van poder jugar dins del castell inflable que s’hi va instal•lar, i també van gaudir de llits elàstics, van participar en un taller de xapes i un altre de titelles de dit, i van jugar amb jocs gegants de parxís, dames, mikado, oques i gallines, punteria i 3 en ratlla. A més, La Ta-ca també va dur a terme una cercavila, amb tabalada a ritme de capgrossos i un xanquer.

L’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, va ser present a les dues zones, i va destacar el resultat de la primera experiència de pressupostos participatius, que ha permès la inversió de 150.000 euros a la plaça d’Europa i de la mateixa quantitat a les tres places situades a Can Carner. L'equip de govern donarà continuïtat als pressupostos participatius en els exercicis 2010 i 2011 en altres zones geogràfiques del Castellar. El consistori ha adoptat el compromís de destinar el 10% del programa d’inversions als pressupostos participatius, sempre en concepte de millora de l’espai públic. Per l’any que ve, les zones escollides són la plaça de la Llibertat i el carrer Juan de la Cierva i entorn.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40