Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

25è aniversari de la Biblioteca Antoni Tort

Dijous 7 de gener de 2010

La Biblioteca Antoni Tort compleix anys. Sí, d’acord, cada any fa anys. Però 25 anys fan de molt bon celebrar: són un quart de segle d’història. L’arrencada de la Biblioteca va ser l’any 1985, i des de llavors no ha parat de créixer. Edifici, història, llibres, audiovisuals, noves tecnologies, nou sistema bibliotecari ... el concepte de biblioteca ha canviat durant aquests 25 anys. I tot forma part del que és, avui dia, la Biblioteca Antoni Tort. I tot és la base de la Biblioteca del futur.

Durant tot el 2010, i sota el títol de 25 x 25, tots plegats celebrarem l’aniversari de la Biblioteca. Podrem gaudir de moltes activitats. Algunes de molta “solera”, com L’Hora del conte Infantil, L’Hora Golfa del Conte, exposicions, conferències,... I d’altres, les estrenarem enguany.

Per a una d’aquestes activitats novelles, obrim la porta a qui vulgui col·laborar. Es tracta de la redacció d’un text sobre la Biblioteca. Si voleu saber més detalls sobre les condicions que ha de complir el text, poseu-vos en contacte amb el personal de la Biblioteca.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40