Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La Ludoteca engega dissabte el servei d’intercanvi de disfresses

Dimarts 12 de gener de 2010

La Ludoteca Municipal Les 3 Moreres posarà en funcionament el proper dissabte, 16 de gener, el servei d’intercanvi de disfresses, una iniciativa que estarà activa fins al proper 13 de febrer, coincidint amb la festivitat de Carnestoltes.

El servei, que és obert a tota la població, consisteix a intercanviar disfresses senceres o part d’elles, o bé complements com ara barrets, cinturons o sabates que els nens i nenes ja no utilitzen o se’ls han fet petits per altres que trobaran exposats a la Ludoteca. L’únic requisit que es demana per poder fer ús d’aquest servei és que la disfressa o complement estigui en bon estat de conservació i d’higiene.

La iniciativa d’intercanvi de disfresses, que es va posar en funcionament l’any 2008, es portarà a terme dins l’activitat d’Espai Familiar, tots els divendres de 17 a 19.30 hores i els dissabtes d’11 a 13 hores, al carrer de Sala Boadella, s/n.

Continua actiu el servei d’intercanvi de joguines

El dia 16 de gener és també la data que posarà el punt i final a la campanya d’hivern del servei d’intercanvi de joguines, un altre dels serveis que la impulsa cada any.

El servei d’intercanvi de joguines consisteix a intercanviar joguines que els nens i nenes ja no utilitzen per altres que trobaran a la Ludoteca, de manera que les joguines estiguin en contínua circulació. Per participar en aquesta campanya, només cal portar a la Ludoteca entre una i tres joguines que els infants ja no utilitzin habitualment per tal de canviar-les per unes altres. L’únic requisit demanat és que les joguines es trobin en bon estat.

A la primavera s’engegarà una nova campanya del servei d’intercanvi de joguines, que es porta a terme durant el mateix horari que el servei d’intercanvi de disfresses.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40