Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Interior de la Biblioteca Antoni Tort
Interior de la Biblioteca Antoni Tort

La Biblioteca celebra dissabte la commemoració del seu 25è aniversari

Dimecres 24 de febrer de 2010

La Biblioteca celebrarà el proper dissabte, 27 de febrer, un seguit d’actes per commemorar el 25è aniversari de la seva inauguració. L’Hora del Pati, un concert de la Coral Sant Esteve i un acte institucional seran les propostes de les quals es podrà gaudir en una jornada de portes obertes que tindrà lloc al matí.

L’Hora del Pati, que se celebrarà en col·laboració amb la Ludoteca Les 3 Moreres, començarà a les 11.30 hores, una hora abans que es dugui a terme l’acte institucional de commemoració del quart de segle de l’equipament. L’acte protocolari comptarà amb la presència, entre d’altres autoritats, de l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i el diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, José Manuel González Labrador. A continuació, la Coral Sant Esteve tancarà els actes amb el concert que porta per títol Les veus del món.

D’altra banda, durant tota la jornada, es projectarà un audiovisual, sense so, amb fotografies de la biblioteca i dels seus serveis. També es podrà fer el gaudir del material exposat a la mostra Un món de biblioteques, una exposició de diferents documents relacionats amb el món de les biblioteques, i d’una mostra de les darreres adquisicions de la Biblioteca.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40