Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Creus, a la presentació del joc de rol sobre la creació d'empreses
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Creus, a la presentació del joc de rol sobre la creació d'empreses

Els alumnes del cicle formatiu de grau mig de l’IES Castellar participen en un joc de rol sobre la creació d’empreses

Dimecres 24 de febrer de 2010

25 alumnes del cicle formatiu de grau mig de l’IES Castellar han participat aquest matí en un joc de rol sobre la creació d’empreses elaborat per la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació a Catalunya CP’AC . La iniciativa, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, tenia com a objectiu principal donar a conèixer als estudiants el procés que s’ha de seguir a l’hora d’iniciar una activitat econòmica i, al mateix temps, animar-los a crear la seva pròpia empresa en un futur més o menys proper.

L’acte de presentació de l’activitat ha anat a càrrec del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Creus. A continuació, s’ha iniciat el joc de rol que duia per títol “Com crear una empresa”. Mitjançant la formació d’equips i amb la conducció d’un dinamitzador, s’ha simulat d’una manera didàctica, lúdica i participativa tots els passos que se segueixen a l’hora de formar una empresa, des de la generació de la idea a partir d’una oportunitat de negoci fins al seu llançament definitiu. En aquest sentit, s’han tractat aspectes com l’elaboració del pla d’empresa a partir d’un model preestablert o el procés de legalització de l’activitat.

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació ha previst organitzar, a finals d’aquest curs, una jornada similar a l’IES Puig de la Creu. En aquest cas, anirà adreçada als alumnes de Batxillerat. Totes dues activitats s'emmarquen dins els objectius del servei de creació d'empresa de foment i sensibilització, que inclou la col·laboració amb els dos IES.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40