Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una edició anterior de la Passada de Sant Antoni Abat
Imatge d'una edició anterior de la Passada de Sant Antoni Abat

Castellar viurà aquest cap de setmana la festa de Sant Antoni Abat

Dijous 25 de febrer de 2010
Programes| Els Tres Tombs

Castellar viurà aquest cap de setmana la Festa dels Tres Tombs de Sant Antoni Abat, que organitza des de 1994 l’Associació Amics de Sant Antoni Abat i que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament. La festa, que enguany tindrà lloc els dies 27 i 28 de febrer, està relacionada amb Sant Antoni Abat, patró dels animals i del gremi de traginers i carreters.

La festa, doncs, s’iniciarà dissabte, 27 de febrer, amb el Ball de Sant Antoni Abat, amenitzat pel grup Blue Maresme, a la mitja part del qual tindrà lloc una exhibició eqüestre a càrrec de Juanjo Benítez. L’endemà, 28 de febrer, se celebrarà la tradicional passada de cavalleries i carruatges dels Tres Tombs, que començarà a les 12 hores al carrer del Solsonès, on entre les 9.30 i les 11.30 s’oferirà un esmorzar a tots els participants.

 La passada, encapçalada per l’abanderat, Marc Marsol, els capitans, Jaume i Joan Marsol, i les cordonistes, Mireia i Anna Marsol, recorrerà els del Solsonès, Barcelona, Àngel Guimerà, Prat de la Riba, Catalunya, Barcelona, Sant Esteve, Santiago Rusiñol, ctra. de Sentmenat, Bonavista, Caldes, pl. Vella, passeig Tolrà, General Boadella, Major, pl. Calissó, ctra. de Sentmenat, Passeig, Pare Borrell, Barcelona i Solsonès. Serà a l’alçada de la font de plaça Major on se celebrarà la benedicció dels animals, a càrrec de Mossèn Villarino.

Val a dir que enguany la família Marsol oferirà una degustació de coca i mistela a casa seva, al carrer de Lleida, número 8, a partir de les 9 del matí.

Cal assenyalar que el recorregut de la Passada de Sant Antoni afectarà diumenge el servei de la línia C1 entre Castellar i Sabadell, amb possibles retards a l’entorn de les 12.30 h i entre les 13.15 i les 14.15 h.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40