Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Sant Antoni Abat 2010
Sant Antoni Abat 2010

La Festa de Sant Antoni Abat i la Fira Fora Estocs apleguen diumenge un gran nombre de públic als carrers de la vila

Dilluns 1 de març de 2010

Castellar del Vallès ha viscut aquest cap de setmana una de les jornades més participatives de l’any, amb la Festa de Sant Antoni Abat i la Fira Fora Estocs. Una gran quantitat de persones van sortir al carrer diumenge, 28 de febrer, per prendre part en aquestes activitats, que es van dur a terme per diferents carrers del municipi i a la plaça Major, respectivament.

La Festa de Sant Antoni Abat, patró dels animals i del gremi de traginers i carreters, va tenir com a plat fort la tradicional passada de cavalleries i carruatges dels Tres Tombs, que es va iniciar al carrer del Solsonès i que va recórrer diferents vies del municipi. La Passada, encapçalada per l’abanderat, Marc Marsol, els capitans, Jaume i Joan Marsol, i les cordonistes, Mireia i Anna Marsol, comptava amb la participació de més d’una trentena de carruatges i una setantena de cavalleries. Com és habitual, Mossèn Villarino va beneir els animals al seu pas per la font de la plaça Major.

Val a dir que, diumenge, la Festa de Sant Antoni es va iniciar amb una degustació de coca i mistela a casa de la família Marsol, al carrer de Lleida, i que també es va celebrar un esmorzar per a tots els participants a la Passada. A més, dissabte a la nit es va portar a terme a la Sala Blava de l’Espai Tolrà el tradicional Ball de Sant Antoni Abat, amenitzat pel grup Blue Maresme, i que va comptar a la mitja part amb una exhibició eqüestre a càrrec de Juanjo Benítez.

L’Associació Amics de Sant Antoni Abat organitza la festa des de 1994, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Últimes compres de les rebaixes d’hivern a la Fira Fora Estocs

Diumenge va ser també un dia perquè els castellarencs i castellarenques poguessin fer les últimes compres de les rebaixes d’hivern a la Fira Fora Estocs, organitzada per l’Associació de Comerciants.

Un total de 16 comerços de la vila van muntar les seves parades entre les 10 i les 14.30 hores a la plaça Major, on oferien els productes de final de temporada a baixos preus, i també s’hi podien trobar ofertes especials de diversos articles o serveis.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40