Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del cartell de la Festa
Imatge del cartell de la Festa

Els bombers voluntaris de Castellar celebraran diumenge la festa del patró i la commemoració del seu 25è aniversari

Dijous 11 de març de 2010

El Parc de Bombers de Castellar del Vallès, situat al c. del Berguedà (P.I. Pla de la Bruguera), acollirà diumenge la festa del patró dels bombers, Sant Joan de Déu, en una jornada lúdica i festiva que servirà per commemorar, a més, el 25è aniversari dels bombers voluntaris de la vila. La festa, que és oberta a tota la població, està organitzada enguany per la comissió Tots Som Voluntaris, formada per persones, entitats, comerços i empreses que d'una forma desinteressada han volgut retre homenatge a la tasca que realitzen els Bombers Voluntaris a la vila des de fa tants anys.

Durant tot el dia, es podrà gaudir d’activitats diverses a càrrec d’un gran nombre d’entitats i associacions castellarenques que han volgut participar enguany activament d’aquesta festa commemorativa dels 25 anys de bombers voluntaris a Castellar. Així, durant tot el matí, els infants podran prendre part de diversos tallers i activitats de lleure, com ara un taller de pintar samarretes o un  taller de manualitats. El matí de diumenge serà també el moment de gaudir d’altres activitats per a totes les edats, com són una concentració de Vespas, una lliga social de bitlles o un torneig de mini tennis.

D’altra banda, els espectacles seran també molt presents a la festa del patró dels bombers d’enguany. Les propostes se succeiran durant tot el dia, des de les 9 hores i fins passades les 19 hores. Entre d’altres, actuaran el grup Macedònia, el Cor de la Nit de l’Espaiart, l’Orquestra Castellar, el grup de hip hop de l’Escola Dansa Parc, el grup de Ball de Gitanes o els gegants de l’ETC. El parc acollirà també un espai on s’exhibiran les felicitacions als bombers elaborades pels nens i nenes de les escoles i llars d’infants del municipi.

A més, a les 9 hores se servirà un esmorzar salat, mentre que a les 11 hores tindrà lloc una xocolatada i a les 14 hores se celebrarà el tradicional dinar a base de pica-pica, paella, begudes, vi, pastís, cafè i cava, del qual podran gaudir les persones que ja hagin formalitzat la seva inscripció.

Totes les persones que assisteixin a la diada dels bombers podran adquirir, si ho desitgen, una samarreta commemorativa de suport als Bombers Voluntaris que du la inscripció "Tots som voluntaris".

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40