Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Una trentena d'assistents han participat al seminari tècnic sobre màrqueting de guerrilla ofert pel Centre de Serveis
Una trentena d’assistents han participat al seminari tècnic sobre màrqueting de guerrilla ofert pel Centre de Serveis

Una trentena d’assistents participen al seminari tècnic sobre màrqueting de guerrilla ofert pel Centre de Serveis

Dimarts 23 de març de 2010

El Centre de Serveis per a Empreses ha organitzat avui dimarts, 23 de març, un seminari tècnic que sota el títol “Màrqueting de Guerrilla” s’ha adreçat a petites i mitjanes empreses, treballadors autònoms i emprenedors. Un total de 31 persones han assistit a la sessió impartida pel consultor Josep Pey, de System Institut, que ha tingut per objectiu mostrar tècniques de màrqueting que requereixin d’una mínima inversió i que es fonamentin en l’ús exhaustiu de les idees.

Segons Pey, les empreses han de fer “un esforç per canviar la mentalitat davant la situació d’esgotament de l’actual model econòmic, basat en el creixement”. I ha afegit que les empreses que resistiran a aquesta “crisi del sistema” seran les que siguin capaces “d’adaptar-se als canvis estructurals que es produeixen aproximadament cada 250 anys”. El ponent ha afirmat que “les empreses han de canviar l’enfocament i pensar com oferir coses diferents” especialment en una situació en què el consum s’ha tornat “intel·ligent”.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Creus, ha estat l’encarregat d’obrir el seminari. En aquest sentit ha afirmat que, “en el context econòmic actual, cal oferir receptes a la petita i mitjana empresa que permetin que els canvis es notin molt a curt termini”. Creus ha remarcat que la Regidoria de Promoció Econòmica continuarà oferint durant aquest proper trimestre noves sessions formatives adreçades a les empreses, amb el tractament de temes com ara la morositat, la formació bonificada o la generació de beneficis en les PIME.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40