Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'estança, un cop arranjada
L'estança, un cop arranjada

Ajuntament i Diputació cofinancen l’arranjament d’11 habitatges per a gent gran del municipi

Dimarts 23 de març de 2010

L’Ajuntament de Castellar del Vallès i la Diputació de Barcelona han cofinançat la reforma d’11 habitatges del municipi on hi resideixen persones majors de 65 anys. Els treballs, que es troben en plena fase d’execució, s’inclouen dins el Programa d’Arranjament d’Habitatges per a la Gent Gran, impulsat per l’administració provincial, juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

L'objectiu d'aquest programa, al qual s’hi han adherit les regidories de Gent Gran i Benestar Social, és la millora de l'accessibilitat dels domicilis de gent gran en situació de vulnerabilitat mitjançant la realització de reformes bàsiques que millorin la seva autonomia funcional.

Els arranjaments es duen a terme en llars de persones majors de 65 anys que compleixen diversos requisits valorats des de la Regidoria de Benestar Social, com ara trobar-se en dificultats per realitzar les activitats de la vida diària, acreditar discapacitat o tenir un nivell molt baix d’ingressos econòmics.

El Programa d’Arranjament d’Habitatges per a la Gent Gran és bianual i preveu l'execució d'unes 2.400 obres que s'atorguen als municipis de la província de Barcelona, excepte la ciutat de Barcelona, seguint criteris demogràfics.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40