Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El Servei Local de Català organitza una exposició fotogràfica sobre parelles lingüístiques de la vila

Dijous 29 d'abril de 2010

El Servei Local de Català, en col•laboració amb les Regidories d’Educació i de Nova Ciutadania i Voluntariat, ha organitzat una exposició fotogràfica sobre parelles lingüístiques de la vila que es podrà veure al Calissó Espai Plural durant tot el mes de maig.

El recull inclou diverses fotografies i frases escollides de les entrevistes als alumnes dels cursos de català i a parelles lingüístiques amb les quals es pretén fer patent que el procés de diàleg ha de ser bidireccional. L’objectiu principal d’aquesta exposició és promoure el Voluntariat per la Llengua i sensibilitzar tant els nous ciutadans com la població autòctona del municipi en l’ús del català i en l’acolliment lingüístic.

Totes aquelles persones que vulguin formar part de la segona edició del programa Voluntaris per la Llengua, poden posar-se en contacte amb el Servei Local de Català trucant al telèfon 93 714 30 43. Es tracta de formar parelles lingüístiques per tal d’ajudar persones que no tenen massa domini del català. Per fer-ho, tan sols és necessari disposar de 10 hores lliures fins a mitjans del mes de juny.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40