Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Joguines
Joguines

La Ludoteca Les 3 Moreres inicia el 30 d’abril el servei d’intercanvi de joguines d’aquesta primavera

Dijous 29 d'abril de 2010

La Ludoteca municipal Les 3 Moreres iniciarà aquest divendres, dia 30 d’abril, el servei d’intercanvi de joguines de primavera, que funcionarà fins al proper 15 de maig. El servei, que es realitza dues vegades cada any, consisteix en intercanviar joguines que els nens i nenes ja no utilitzen per d’altres que trobaran exposades a la Ludoteca.

Així, es demana als nens i nenes que portin d’una a tres joguines de casa seva que ja no utilitzen habitualment, perquè les tenen avorrides o bé perquè les troben de nen petit. A canvi, trobaran un fons de joguines que s’ha creat especialment per a l’intercanvi, d’on podran escollir i endur-se d’una a tres joguines. Els requisits sol·licitats són que les joguines reuneixin les condicions adequades d’higiene i seguretat.

L’intercanvi, que és obert a tota la població, es pot realitzar a la Ludoteca (c. Sala Boadella, s/n, tel. 93 715 92 89, a/e ludoteca@castellarvalles.cat), de dilluns a dijous de 17 a 19.30 hores, o bé dins de l’Espai Familiar, els divendres de 17 a 19.30 h. i els dissabtes d’11 a 13 h.

Entre els objectius del servei d’intercanvi de joguines destaca el la pretensió que els infants gaudeixin d’un ventall més ampli de jocs i joguines a casa seva sense que això comporti una despesa per la família. A més, es busca que els nens i nenes valorin la joguina perquè estimula el joc i la diversió, i no pel fet de tenir-la en propietat. Així, es pretén que els i nenes s’adonin que l’important és que les joguines facin contentes el major número de persones possible, a més de potenciar entre les famílies la reutilització com a element d’estalvi per al medi ambient.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40