Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'equip, amb l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i la regidora d'Esports, Pepa Martínez
L'equip, amb l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i la regidora d'Esports, Pepa Martínez

L’alcalde rep l’equip Aleví A d’hoquei, campió de Catalunya 2010

Dijous 6 de maig de 2010

L’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i la regidora d’esports, Pepa Martínez, van rebre ahir al vespre els jugadors i el cos tècnic de l’equip Aleví A d’hoquei, que ha obtingut el títol de campió de Catalunya.

L’equip, entrenat per Lluís Tomey, va resultar guanyador del trofeu després de passar diverses eliminatòries i vèncer per 7 gols a 4 l’equip del CH Caldes en la final, que es va disputar el passat cap de setmana a Centelles. Aquesta victòria, a més, permetrà els jugadors de l’Hoquei Club Castellar assistir al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Burgos el proper 15 de maig i on hauran de competir amb altres equips de Catalunya, Galícia, la zona nord, la Comunitat Valenciana i Madrid.

Els jugadors de l’aleví A de l’Hoquei Club Castellar, que van assistir a la recepció acompanyats d’alguns membres de la junta directiva del club, són Víctor Bonilla, Guillem Plans, Manel Calvet, Gerard Galván, Oriol Garcia, Juan Rovira, Arnau Russell i Marcel Montllor.

El Campionat de Catalunya és el màxim títol aconseguit fins ara per l’Hoquei Club Castellar en els 10 anys d’història que té l’entitat.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador
Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40