Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Una sessió anterior del Consell de Cooperació
Una sessió anterior del Consell de Cooperació

Castellar del Vallès destinarà 101.000 euros a finançar projectes de cooperació al desenvolupament

Dimarts 11 de maig de 2010

Castellar destinarà aquest 2010 un total de 101.000 euros a finançar set projectes de cooperació al desenvolupament presentats per diferents entitats i ONG.

El Consell de Cooperació es va reunir el passat 6 de maig per explicar la valoració que ha dut a terme l’empresa Tecum Consultoria sobre els projectes que enguany rebran subvencions des del municipi i que provenen de la vila en cinc dels casos i del municipis veïns en els dos casos restants. Així, la Regidoria de Cooperació, Voluntariat i Immigració finançarà un projecte de la Lliga dels Drets dels Pobles al Perú, un de l’ONG Codes Cam al Camerún, un tercer d’Entrepobles a El Salvador, un projecte de Castellar X Colòmbia a Bogotà, i un cinquè de l’entitat Unomasuno+ a Gàmbia. L’Ajuntament també finançarà un projecte d’Agermanament al Camerún i un altre de Famílies sense Fronteres a Haití.

A banda d’informar sobre aquests set projectes de cooperació, al Consell es va informar també sobre les diferents activitats que durà a terme enguany la Regidoria, com són, entre d’altres, la Setmana del Desarmament, el Dia dels Drets Humans, i un concert per la Pau.

A més, la reunió va tractar la modificació del Reglament del Consell de Cooperació, en què es va decidir incorporar alguns punts com ara les tasques de la comissió permanent. El nou redactat haurà de ser aprovat pel Ple de l’Ajuntament.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40