Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Autobús adaptat de la línia C6
Autobús adaptat de la línia C6

El DPTOP, l’ATM i l’AMTU acorden la renovació dels ajuts al transport públic urbà fins al 2014

Dijous 8 de juliol de 2010

L’acord suposa per a Castellar, que forma part de l’AMTU, disposar de nou finançament per a inversions destinades al transport urbà

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP), l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i l’Agrupació de Municipis titulars de Transport Urbà (AMTU) van subscriure ahir a Granollers un conveni de col·laboració per donar continuïtat fins al 2014 als ajuts que promou el Govern per a la millora del transport públic col·lectiu urbà dels municipis associats a l’AMTU dins la Regió Metropolitana de Barcelona.

L’acord permet renovar el conveni subscrit el 2006 mitjançant el qual la Generalitat ha invertit des de llavors 23 milions d’euros en la millora del transport públic en un total de 61 municipis associats a l’AMTU, entre els quals es troba Castellar del Vallès.

Aquests ajuts han permès la modernització, millora i ampliació de la prestació dels serveis urbans. En el cas de Castellar, mitjançant aquestes subvencions s’han finançat en part la compra i el manteniment de marquesines que donen servei a les línies urbanes, la millora de l’accessibilitat d’algunes parades d’aquestes línies, l’adquisició d’un vehicle per a la línia C6 o la difusió dels horaris d’autobús.

L’AMTU és una associació de municipis lliurement adherits a la mateixa que té per objecte l’enaltiment i la promoció del transport públic urbà de les seves ciutats, i de la mobilitat en general de la regió metropolitana de Barcelona. L’any 2004 Castellar es va adherir a aquesta entitat, que representa una població servida pels serveis de transport públic d’1,88 milions d’habitants, amb 44,9 milions de viatgers urbans transportats a l’any.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40