Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Vehicle de la línia C1
Vehicle de la línia C1

S’habiliten noves parades d’autobús de la línia C1 per donar servei a la zona industrial de Castellar

Divendres 3 de setembre de 2010

Les noves parades seran operatives a partir del 6 de setembre

L’Ajuntament de Castellar i el Servei Territorial de Ports i Transports de Barcelona han acordat, juntament amb l’empresa Sarbus, habilitar noves parades d’autobús de la línia C1 a la zona industrial de la vila, amb l’objectiu de no deixar sense servei de transport públic aquest sector del municipi.

Així, a partir del proper dilluns, 6 de setembre, els autobusos que cobreixen el trajecte entre Sabadell i Castellar del Vallès accediran al polígon Pla de la Bruguera, on tindran parada als carrers del Garraf i del Berguedà (entre els carrers del Maresme i de la Segarra). Els vehicles passaran després pel carrer d’Osona per tornar a la carretera B-124 i incorporar-se al seu recorregut habitual. Les mateixes parades es duran a terme també en direcció a Sabadell.

Cal assenyalar que l’Ajuntament recomana als treballadors del polígon de Can Carner que utilitzin les parades de la Ronda de Tolosa i la carretera de Sabadell, a la zona residencial de Can Carner, per creuar la carretera amb seguretat.

L’itinerari alternatiu no donarà servei a les línies C3 (Sabadell – Castellar del Vallès – Sant Llorenç Savall) i N65 (Barcelona – Castellar del Vallès).

La decisió d’habilitar aquestes noves parades s’ha pres després que la Generalitat eliminés a principis d’agost les que es trobaven a la carretera B-124, a l’alçada de les benzineres ubicades a la cruïlla amb el carrer del Bages (punt quilomètric 5,5) i a l’alçada de l’empresa Sony (punt quilomètric 4,7). Aquesta mesura obeïa al fet que el Servei Territorial de Ports i Transports de Barcelona i la Direcció General de Carreteres constatessin que l’elevada intensitat i l’absència de passos de vianants elevats o soterrats podia suposar un risc en el cas que els usuaris de les parades volguessin travessar la carretera.

Aquest nou recorregut serà vigent fins que entri en funcionament la nova rotonda que es construirà a partir d’aquesta tardor a la intersecció de la carretera B-124 amb els carrers del Bages (Pla de la Bruguera) i del Baix Camp (Can Carner).

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40