Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Pisos
Pisos

L’Oficina Local d’Habitatge inicia una campanya d’informació adreçada a persones que vulguin compartir pis

Dimarts 28 de setembre de 2010


L’Oficina Local d’Habitatge ha engegat aquesta setmana una campanya informativa adreçada a totes les persones que desitgin compartir el seu habitatge. La iniciativa té per objectiu donar a conèixer els recursos existents a la xarxa que permeten posar en contacte persones que volen llogar o sotsarrendar parcialment el seu pis amb d’altres persones que volen llogar una habitació.

Una d’aquestes eines és la pàgina web https://www.compartir-habitatge.net, creada pel Consell Comarcal del Barcelonès i a la qual també hi està adherida el Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquest portal funciona com un cercador que presenta una oferta variable de pisos per compartir.

El servei és totalment gratuït. Per poder-lo utilitzar, les persones que busquen o ofereixen habitatge han d’enregistrar-se prèviament com a usuàries. A més, el mateix portal disposa d’una guia d’utilitat amb un resum de consells per a persones que vulguin marxar a viure amb altres persones.

L’Oficina Local d’Habitatge promourà aquest servei a través de la pàgina web www.castellarvalles.cat i del setmanari d’informació local L’Actual. La intenció és arribar a tots aquelles persones que vulguin incrementar els ingressos de la seva unitat de convivència compartint espais lliures de la seva llar, ja siguin propietaris que vulguin llogar una habitació o bé persones que tenen un pis llogat i volen sotsarrendar una habitació.

Des del mateix servei municipal també es recomana la consulta dels cercadors d’habitatge disponibles a la pàgina web de la Generalitat jove.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40