Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau, al centre de la imatge, durant la seva visita a El Mirador
El director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau, al centre de la imatge, durant la seva visita a El Mirador

El director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau, visita Castellar del Vallès

Dimarts 5 d'octubre de 2010

La institució col·laborarà en la propera edició de la Mostra de Cinema BRAM!

El director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau, va ser ahir dilluns, 4 d’octubre, a Castellar del Vallès per conèixer de prop les instal·lacions de El Mirador Centre de Coneixement. En el marc d’aquesta visita, Riambau va reunir-se amb representants de la comissió organitzadora de la Mostra de Cinema BRAM! per tal d’explorar possibles vies de col·laboració de la Filmoteca amb el festival castellarenc.

Segons es va acordar, en la tercera edició del BRAM!, que tindrà lloc el proper mes de febrer de 2011, la Filmoteca de Catalunya oferirà una xerrada informativa per difondre quina és la tasca que realitza i projectarà una pel·lícula del seu fons. Aquesta col·laboració s’acabarà de concretar en les properes setmanes en el marc d’una visita que la Comissió Organitzadora del BRAM farà a la seu de la Filmoteca de Catalunya.

Riambau, que és historiador, crític i realitzador cinematogràfic, va accedir a la presidència de la Filmoteca el passat mes de març de 2010. Tal i com va explicar, els dos objectius principals de la institució que presideix són, d’una banda, recuperar, conservar, preservar, restaurar i catalogar el patrimoni cinematogràfic de Catalunya, i de l’altra, difondre el patrimoni cinematogràfic i fomentar el coneixement de la cultura cinematogràfica en general.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40