Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Un total de 12 alumnes realitzen aquest curs d’Adobe Indesign, un programa informàtic de maquetació professional de documents i creació de revistes interactives
Un total de 12 alumnes realitzen aquest curs d’Adobe Indesign, un programa informàtic de maquetació professional de documents i creació de revistes interactives

El Mirador i el Gremi d’Indústries Gràfiques de Catalunya inicien un curs d’Adobe Indesign

Dimecres 20 d'octubre de 2010

Un total de 12 alumnes han iniciat aquesta setmana a El Mirador un curs d’Adobe Indesign, un programa informàtic de maquetació professional de documents i creació de revistes interactives. Aquesta iniciativa, organitzada conjuntament amb el Gremi d’Indústries Gràfiques de Catalunya, s’emmarca dins un programa de cursos de formació contínua subvencionats pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i la Fundació Tripartita.

L’acte d’inauguració del curs, que va tenir lloc el passat dilluns, 18 d’octubre, va comptar amb l’assistència del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Creus. El curs, que té una durada de 36 hores, s’adreça a treballadors del sector de les arts gràfiques, autònoms i persones en situació d’atur.

Dins el mateix programa de formació, a finals de novembre s’iniciarà també un curs d’animacions web amb Adobe Flash, adreçat al mateix col·lectiu. Tant el Gremi d’Indústries Gràfiques de Catalunya com El Mirador tenen la voluntat de continuar amb aquests programes de formació contínua durant el 2011.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40