Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El nou tram de carrer amb prioritat per a vianants començarà a funcionar el 22 d'octubre
El nou tram de carrer amb prioritat per a vianants començarà a funcionar el 22 d'octubre

El segon tram del carrer de Sala Boadella es tancarà al trànsit divendres a la tarda i dissabtes tot el dia des del 22 d’octubre

Dijous 21 d'octubre de 2010

El nou tram per a vianants està situat entre l’av. de Sant Esteve i el carrer de l’Hospital

El carrer de Sala Boadella, en el tram situat entre l’avinguda de Sant Esteve i el carrer de l’Hospital, es tancarà al trànsit els divendres, de 17 a 20.30 hores, i els dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 hores, a partir del divendres 22 d’octubre.

Es tracta d’una mesura experimental que l’Ajuntament ha pres a partir d’una proposta de l’Associació de Comerciants del municipi, consensuada amb el veïnat del carrer, que té per objectiu avançar en el procés de conversió en zona de vianants del carrer de Sala Boadella, que ja disposa d’un tram pacificat entre el carrer de l’Hospital i la carretera de Sentmenat.

La iniciativa es materialitza amb una pilona retràctil situada a la cruïlla de l’avinguda de Sant Esteve, que donarà accés restringit al veïnat. També es restringirà el trànsit rodat des del carrer del Mestre Ros, on s’instal·larà una pilona manual a l’alçada de la cruïlla amb el carrer de Roger de Llúria. Els veïns d’aquest tram del carrer del Mestre Ros podran accedir-hi des del carrer de Sala Boadella.

Amb aquesta mesura, es pretén oferir una major comoditat als vianants a l’hora de fer les seves compres i generar més oportunitats perquè els comerços puguin dur a terme activitats al carrer i, fins i tot, s’animin a obrir els dissabtes a la tarda.

En cas que el balanç sigui satisfactori, l’Ajuntament es plantejarà la possibilitat de dur a terme aquesta proposta al carrer de Montcada i, fins i tot, més endavant, convertir els nous trams per a vianants en vies de plataforma única tal i com es va fer en les zones compreses entre la carretera de Sentmenat i el carrer de l’Hospital.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40