Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La parada d’autobús es troba situada al carrer de Tarragona cantonada amb el carrer de Galícia
La parada d’autobús es troba situada al carrer de Tarragona cantonada amb el carrer de Galícia

S’inicien els treballs d’ampliació de la parada d’autobús del camp de futbol

Dijous 4 de novembre de 2010

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha iniciat aquesta setmana els treballs de millora de la parada d’autobús del camp de futbol situada al carrer de Tarragona. Les obres consistiran en l’ampliació del tram de vorera on se situa  la parada. L’objectiu és doble: d’una banda, oferir als usuaris un espai més còmode on esperar-se i, de l’altra, millorar l’accessibilitat de la parada.

En aquest sentit, l’actuació ha vingut motivada per la manca de civisme d’alguns conductors de vehicles privats que aparcaven indegudament en l’espai reservat a la parada. Això provocava que els usuaris haguessin de vèncer un esglaó elevat per pujar o baixar de l’autobús. Amb l’eixamplament de la parada, els autobusos s’aturaran al mig de la calçada i podran arrambar-se correctament a la plataforma de formigó de què disposa la parada i que permet reduir significativament el desnivell amb la vorera.

L’ampliació de l’espai destinat a la parada permetrà que abans de finalitzar aquest any, la Regidoria de Transport i Mobilitat pugui instal·lar-hi una marquesina, responent així a una demanda realitzada pels propis usuaris.

Els treballs, que tindran una durada aproximada d’un mes, seran executats per l’empresa Asfaltats Riba. Durant aquest període, no es preveu tallar la circulació del carrer de Tarragona, però puntualment sí que es podrà tallar la del carrer de Galícia, a causa de les operacions de càrrega i descàrrega de l’obra. Mentre durin les obres, la parada es desplaçarà uns metres cap al sud.

El pressupost total de l’actuació, sumant l’obra i la instal·lació de la marquesina, serà de 18.000 euros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40