Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'alcalde, el regidor de Promoció Econòmica i l'equip de El Mirador, amb els representants de les empreses adjudicatàries
L'alcalde, el regidor de Promoció Econòmica i l'equip de El Mirador, amb els representants de les empreses adjudicatàries

L’Ajuntament cedeix quatre locals de El Mirador a nous emprenedors i a empreses de suport al teixit empresarial

Dimarts 16 de novembre de 2010

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha formalitzat avui dimarts, 16 de novembre, els convenis de cessió d’ús de quatre despatxos de El Mirador Centre de Coneixement a les empreses Desarrollos Dentales Plus 3, Edertone Advanced Solutions, Corporación Europea de Diseños Globales i Ielou Comunicació.

Els espais, que tenen una superfície d’entre 11 i 16 metres quadrats, s’han adjudicat a projectes de negoci creats per nous emprenedors i empreses de serveis destinades la millora de la productivitat del teixit empresarial del municipi.

D’acord amb el que establia la convocatòria de concurs que l’Ajuntament va resoldre el passat mes d’octubre, les empreses seleccionades fixaran la seva seu social a El Mirador. Els ocupants podran disposar d’aquests locals pel termini d’un any, període que es podrà renovar anualment fins a un màxim de tres pròrrogues.  

Perfil de les empreses adjudicatàries

Entre els criteris de selecció que s’han tingut en compte a l’hora d’escollir les empreses adjudicatàries, destaquen la viabilitat econòmica, financera i tècnica del projecte de negoci, el caràcter innovador de l’activitat i la generació de llocs de treball per a residents del municipi.

Desarrollos Dentales Plus 3 és un projecte empresarial d’aplicació de la tecnologia al desenvolupament de sistemes de fabricació de pròtesis a mida i de fabricació d’estructures per a pròtesis dentals. Així mateix, ofereix als odontòlegs eines informàtiques d’emmagatzematge dels models dentals i el disseny complet de pròtesis.

Edertone Advanced Solutions és una empresa dedicada al sector de l’enginyeria informàtica, especialitzada en el desenvolupament de software a mida. Així, ofereix eines de gestió empresarial, industrial o gràfica i de centralització de la informació de les diferents àrees d’una empresa (facturació, control d’estocs, compres...), així com el disseny de pàgines web o serveis de manteniment tècnic.

La Corporación Europea de Diseños Globales (CEDIG) és una microempresa de nova constitució especialitzada en el desenvolupament de projectes R+D i en la presentació dels mateixos en les convocatòries d’ajuts europeus. Els seus àmbits d’actuació són les energies renovables, les tecnologies de la informació i la comunicació i la biotecnologia.

Finalment, Ielou Comunicació és també una empresa de nova constitució dedicada a la comunicació global. Entre les seves activitats, destaquen la definició d’estratègies de comunicació i la creació i planificació de campanyes publicitàries per a empreses. També ofereix la realització d’estudis de mercat i d’audiències, la creació de pàgines web i serveis multimèdia i de màrqueting.

Els quatre adjudicataris satisfaran un lloguer mensual que oscil·la, segons la superfície del despatx arrendat, entre els 120 i els 180 euros. El preu està fixat d’acord amb el que estableix el reglament regulador del lloguer de despatxos de El Mirador i el Centre de Serveis, aprovat en el Ple del passat mes de juny.

Els locals per a nous emprenedors i empreses de El Mirador complementen l’oferta ja disponible des de fa anys al Centre de Serveis per a Empreses de El Pla de la Bruguera. L’oferta s’ha ampliat fins als 22 locals: 17 al Centre de Serveis i 5 a El Mirador. D’aquests últims, un ha quedat provisionalment sense adjudicar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40