Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

D'esquerra a dreta, Eduard Casan, de GRECCAT, Manel Gil, d'EDAS, el regidor de Transport i Mobilitat, Jordi Carcolé, i Susana Aladro, de la Diputació de Barcelona
D'esquerra a dreta, Eduard Casan, de GRECCAT, Manel Gil, d'EDAS, el regidor de Transport i Mobilitat, Jordi Carcolé, i Susana Aladro, de la Diputació de Barcelona

Quaranta persones assisteixen a la sessió de participació ciutadana sobre el Pla de Mobilitat Urbana

Dimarts 14 de desembre de 2010

Una quarentena de persones van assistir ahir, a la Sala d’Actes d’El Mirador, a la sessió de participació ciutadana per tal de definir les prioritats del futur Pla de mobilitat urbana (PMU) de la vila. Aquest document, la redacció del qual és obligatòria per a tots els municipis de més de 20.000 habitants de la Regió Metropolitana de Barcelona, permetrà jerarquitzar d’una manera ordenada els diferents modes de transport a la vila, és a dir, el transport col·lectiu, el transport privat, els vianants i les bicicletes.

L’acte es va iniciar amb la presentació de la diagnosi del PMU, una radiografia sobre la situació de la mobilitat a Castellar que ha estat confeccionada per l’empresa GRECCAT per encàrrec de l’Àrea d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona.

A continuació, els assistents es van distribuir en tres tallers participatius dinamitzats per l’empresa EDAS per tal de concretar els objectius del PMU. Com a conclusió, es va resoldre que els temes prioritaris són la promoció de la utilització del transport públic, la millora de l’accessibilitat i la seguretat per afavorir la mobilitat dels vianants, l’increment de l’ús segur de la bicicleta i el foment de l’ús racional del cotxe.

Tota la documentació del Pla de Mobilitat està disponible a la pàgina web www.castellarvalles.cat dins l’apartat de Transport i Mobilitat. En aquest mateix espai, es pot respondre una enquesta electrònica via web.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40