Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La Fira de Santa Llúcia tornarà a estar ubicada a la plaça Calissó aquest 2010
La Fira de Santa Llúcia tornarà a estar ubicada a la plaça Calissó aquest 2010

La Fira de Santa Llúcia arriba a la plaça Calissó els dies 18 i 19 de desembre

Dimecres 15 de desembre de 2010

La plaça Calissó tornarà a ser l’escenari de la Fira de Santa Llúcia de Castellar del Vallès. Un total de set establiments oferiran les seves propostes en unes parades que es muntaran a la plaça i que romandran obertes els dies 18 i 19 de desembre, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

A banda de les parades, la plaça serà l’escenari de diverses activitats, com ara un taller d’scrapbooking per elaborar postals de Nadal que oferirà Fotonova ambdós dies, a les 12 hores, adreçat a persones majors de 12 anys. També s’ha previst un xou nadalenc que inclourà màgia, animació i circ. Es tracta d’un espectacle conduït per un mag que es passarà part del xou buscant quelcom que apareix i desapareix, per la qual cosa necessitarà la col·laboració dels infants. Moltes rialles i sorpreses que tindran lloc dissabte a les 12 hores.

A més, s’ha previst que tant dissabte com diumenge s’organitzi un berenar al costat del foc on es podrà gaudir de torrades amb all. Serà de 17 a 19 hores.
 
Els establiments que tindran parades a la Fira de Santa Llúcia són Floristeria Freesia, Montse Torrents, Ramon Nualart, Llibreria Nobel, Garden Dicoma, Garden de Color Verd i M. Carme Girbau.

La Fira de Santa Llúcia compta també amb la col·laboració del Grup Pessebrista de la Capella de Montserrat i del Moviment de Colònies i Esplai.
 
Diumenge 19, a més, la Fira es completarà amb diverses activitats per la Marató de TV3, que enguany tracta sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. 

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40