Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, va ser present a l'acte de lliurament dels certificats als alumnes que han realitzat el curs
L'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, va ser present a l'acte de lliurament dels certificats als alumnes que han realitzat el curs

Finalitza un curs de català bàsic adreçat a auxiliars de geriatria i a persones que fan atenció domiciliària

Dijous 10 de març de 2011

Els set alumnes que han realitzat des del passat mes de desembre i fins al mes de febrer el curs de català bàsic adreçat a auxiliars de geriatria i a persones que fan atenció domiciliària van rebre ahir els seus certificats acreditatius. El curs, impartit per la professora Clara Capdevila, s’ha dut a terme a través de la Regidoria de Nova Ciutadania i amb la col·laboració del Servei Local de Català de la vila.

L’acte de lliurament dels certificats es va dur a terme a la Sala Xavier Caba d’El Mirador, i va comptar amb la presència, a més de la professora del curs, de l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, i de la directora del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell, Elisabet Palomés.

L’objectiu d’aquest curs era facilitar formació bàsica de català a tots aquells que treballen en el servei d’atenció a les persones per tal de millorar la seva competència lingüística. Així, entre d’altres, s’ha facilitat als assistents vocabulari bàsic referit a la higiene, la farmaciola, els medicaments i els estris per a la seguretat, a més d’un recull de frases habituals.

El curs portava per títol “Qüestions de salut: una dosi de català” i s’ha realitzat durant quatre hores setmanals a les instal·lacions de El Mirador, dirigit pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40