Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Aquest és un dels tres "Pallanassos" que es poden veure aquests dies a Castellar
Aquest és un dels tres "Pallanassos" que es poden veure aquests dies a Castellar

Les entrades del municipi llueixen els “Pallanassos”, tres escultures urbanes creades per l’artista Cesc Homet

Divendres 11 de març de 2011

Els personatges s’han ideat amb l’objectiu de difondre la 9a Setmana del Pallasso VallèsClown.

Castellar del Vallès llueix des d’ahir tres noves escultures urbanes que tenen per objectiu la difusió de la novena edició de la Setmana del Pallasso “VallèsClown”. Es tracta dels “Pallanassos”, tres personatges mòbils creats per l’artista plàstic castellarenc Cesc Homet a partir de materials reciclats o en desús.

Les obres estaran situades fins al divendres 25 de març a la rotonda de la carretera de Sabadell, a la cruïlla de la carretera de Sant Llorenç i Terrassa i a la rotonda de la ronda de Llevant situada a l’alçada del carrer de Balmes. Els tres personatges es traslladaran el dia 27 de març a l’Espai Tolrà amb motiu de la Fira de l’Infant, amb la idea que els infants que hi assisteixen puguin batejar-los amb tres noms diferents.

La Setmana del Pallasso de Castellar del Vallès, organitzada per l'associació cultural La Xarxa de Castellar amb el suport de l'Ajuntament de la vila, tindrà lloc aquest 2011 entre els dies 19 i 27 de març. La festivitat local de Sant Josep marcarà, doncs, el tret de sortida de les propostes que enguany ha previst aquesta iniciativa que arriba a la seva novena edició amb el sobrenom de "Vallèsclown".

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40