Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Nens i nenes de l'escola El Libertador, amb el material enviat al febrer per Castellar X Colòmbia
Nens i nenes de l'escola El Libertador, amb el material enviat al febrer per Castellar X Colòmbia

L’escola El Libertador de Bogotà estrenarà el mes d’agost dues aules amb el suport de l’entitat Castellar per Colòmbia

Dilluns 4 de juliol de 2011

L’Ajuntament de Castellar finança el projecte Sala Gaudí amb 13.000 euros

L’escola El Libertador de Bogotà estrenarà el proper mes d’agost una aula d’educació en valors i un petit auditori d’expressió artística, gràcies al projecte Sala Gaudí impulsat per l’entitat Castellar x Colòmbia. La iniciativa, que compta amb l’aportació econòmica de 13.000 euros de l’Ajuntament de Castellar, té per objectiu donar suport a un centre educatiu de més de 1.600 alumnes ubicat en un dels sectors més conflictius i de menys recursos econòmics de la capital de Colòmbia.

Els espais de nova construcció estan pensats com un espais per a la resolució de conflictes i d’inclusió social adreçats especialment als alumnes d’edat adolescent.  El president de l’entitat, Iván Colmenares, va visitar recentment  les instal·lacions de l’escola i va poder comprovar in situ que les obres es troben en un estat molt avançat.

El passat mes de febrer, Castellar x Colòmbia ja va col·laborar amb l’escola El Libertador amb l’enviament d’agendes, llibres i bolígrafs, en un projecte que va comptar amb la col·laboració de l’AMPA de l’escola Mestre Pla. L’entitat, que va néixer l’any 2007, també participa d’un altre projecte a la ciutat de Medellín en favor dels col·lectius en risc d’exclusió social.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40