Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La regidora de Cultura, Pepa Martínez, i la regidora Comissionada per El Mirador, Anna Màrmol, als extrems de la imatge, han estrenat el Racó d'intercanvi de llibres
La regidora de Cultura, Pepa Martínez, i la regidora Comissionada per El Mirador, Anna Màrmol, als extrems de la imatge, han estrenat el Racó d'intercanvi de llibres

El Mirador estrena un Racó d’intercanvi de llibres

Dijous 6 d'octubre de 2011
Programes| Opensurf

La Regidoria de Cultura ha posat en marxa aquesta setmana un nou servei adreçat a tota ciutadania. Es tracta del Racó d’intercanvi de llibres, una iniciativa que es troba ubicada a la segona planta d’El Mirador i que permet fomentar la lectura i a més reduir els residus gràcies a la reutilització.

Així, l’espai de l’Open Surf acull unes prestatgeries on els usuaris poden trobar llibres de temàtica diversa i on poden deixar d’altres que siguin de la seva propietat i que ja no utilitzin. A diferència del préstec bibliotecari, aquests llibres no s’han de tornar obligatòriament a la prestatgeria, sinó que passen a ser propietat de la persona que l’agafa, és a dir, que “l’usuari té plena llibertat per emportar-se o dipositar-hi llibres i també per tornar-los o no un cop finalitzada la lectura”, segons ha explicat la regidora de Cultura, Pepa Martínez.

Fins al moment, la Biblioteca oferia aquest servei a les dependències del carrer de Sala Boadella, però des de la Regidoria s’ha considerat oportú “traslladar-lo a El Mirador, d’una banda per qüestions d’espai i de l’altra per temes de gestió del propi servei”, ha apuntat la regidora. Tot i que a partir d’ara el personal d’El Mirador supervisarà l’espai i s’encarregarà que estigui en bones condicions, la filosofia del Racó d’intercanvi de llibres “és que la ciutadania el faci funcionar de manera lliure”.

La proposta de fer més visible aquest Racó d’intercanvi de llibres ha coincidit, a més, amb un suggeriment ciutadà que proposava crear un espai d’intercanvi de publicacions per tal d’allargar la vida dels llibres. El Racó d’intercanvi de lliures funcionarà en el mateix horari d’obertura de l’Open Surf a la segona planta d’El Mirador, de dilluns a divendres, de 16 a 20.30 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40