Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Plànol de les propostes de l'Avanç del POUM
Plànol de les propostes de l'Avanç del POUM

El Mirador acollirà del 16 de gener a l’1 de març una exposició sobre l’avanç del nou planejament urbanístic

Dimecres 9 de gener de 2013

L’Ajuntament de Castellar del Vallès exposarà públicament l’avanç del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), una vegada superat el tràmit d’aprovació inicial per part del Ple municipal el passat mes de desembre. Per aquest motiu, l’edifici d’El Mirador acollirà entre el 16 de gener i l’1 de març una exposició oberta al públic en què es podran consultar digitalment la totalitat de documents que conformen aquest expedient.

La consulta es podrà fer al vestíbul del 1r pis del centre de coneixement, on hi ha situades les aules d’informàtica. L’espai constarà de diversos elements: així, hi haurà disponible un ordinador des del qual l’usuari podrà accedir a tota la informació vinculada amb l’avanç. També es col·locaran uns plafons que reproduiran a gran escala els plànols del terme municipal i del nucli urbà que resumeixen el conjunt de propostes d’actuació incloses en l’avanç. A més, una pantalla reproduirà cíclicament una projecció audiovisual que resumirà els trets essencials de l’avanç.

Aprofitant aquesta exposició, que es podrà visitar de dilluns a divendres de 10 a 20 hores, es posarà a disposició dels visitants una urna per recollir suggeriments i alternatives relacionades amb el nou planejament urbanístic.

Per completar aquest procés, el setmanari L’Actual publicarà en l’edició del proper 18 de gener, un suplement especial de vuit pàgines que inclourà també un resum de l’avanç del POUM. Cal recordar que aquest document, que ha de ser el marc de referència sobre el qual es desenvoluparà el nou planejament, es troba administrativament en període d’exposició pública des que el passat 4 de gener el Butlletí Oficial de la Província va publicar-ne l’aprovació inicial.

Al llarg d’aquest 2013, l’equip de redacció del POUM, juntament amb una comissió que disposa de representants de tots els grups municipals, treballarà amb la previsió que a finals d’any es pugui portar a aprovació inicial el nou planejament de la vila.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40