Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El regidor comissionat per la revisió del POUM, l'alcalde de Castellar i el director de l'equip redactor del POUM, durant l'obertura de l'exposició
El regidor comissionat per la revisió del POUM, l'alcalde de Castellar i el director de l'equip redactor del POUM, durant l'obertura de l'exposició

S’obre a la primer planta d’El Mirador l’exposició sobre l’avanç del nou planejament urbanístic de Castellar del Vallès

Dijous 17 de gener de 2013

Una trentena de persones van assistir ahir dimecres, 16 de gener, a l’obertura de l’exposició sobre l’avanç del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que es podrà visitar a la primera planta d’El mirador fins a l’1 de març.

L’exposició permet la consulta digital de la totalitat de documents que conformen aquest expedient que va ser aprovat inicialment pel Ple municipal el passat mes de desembre. La ciutadania pot accedir a la documentació en un ordinador que està disponible en l’espai destinat a la mostra, i també pot visualitzar una projecció audiovisual que resumeix els trets essencials de l’avanç i que es reprodueix cíclicament. Finalment, les persones interessades a conèixer aquest projecte poden consultar uns plafons que reprodueixen a gran escala els plànols del terme municipal i del nucli urbà que resumeixen el conjunt de propostes d’actuació incloses en l’avanç.

L’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, va agrair públicament durant l’obertura de l’exposició “la tasca que han fet l’equip redactor i els serveis tècnics per tirar endavant un dels projectes de major envergadura que pot realitzar qualsevol consistori”. En aquest sentit, l’alcalde va recordar que la mostra recull “tota la feina que s’ha fet en un dels reptes que teníem des del municipi aquesta legislatura”.

Per la seva banda, el director de l’equip redactor del POUM, Sebastià Jornet, va destacar que el POUM “és l’instrument de major jerarquia tècnica que pot tenir un consistori i que defineix com volem el futur de Castellar els propers 15 o 20 anys”. Jornet va afegir que “durant l’últim any de treball hem triat la llavor que haurà de créixer a partir d’ara amb l’elaboració d’un document normatiu més complex”. En la seva intervenció, el director de l’equip redactor del POUM va apuntar que “amb l’exposició es comparteix amb el veïnat tot el que hem elaborat, una feina feta amb la col·laboració de moltes persones”.

D’altra banda, el regidor comissionat per la revisió del POUM, Pepe González, va explicar que a l’espai de l’exposició “també hi ha una urna a disposició de la ciutadania, per tal que hi pugui dipositar suggeriments i alternatives relacionades amb el nou planejament urbanístic”. El veïnat de Castellar també podrà conèixer més detalls sobre l’avanç del POUM “a través del suplement de vuit pàgines que es publicarà aquest divendres amb el setmanari L’Actual”.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40