Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El genealogista i heraldista Armand de Fluvià i Escorsa
El genealogista i heraldista Armand de Fluvià i Escorsa

El genealogista i heraldista Armand de Fluvià i Escorsa oferirà dijous una conferència sobre la recerca dels avantpassats

Dimarts 12 de febrer de 2013

L’Ajuntament i la Institució Catalana de Genealogia i Heràldica (ICGenHer) han organitzat el proper dijous, 14 de febrer, una xerrada sobre la recerca dels avantpassats que anirà a càrrec del genealogista i heraldista Armand de Fluvià i Escorsa.

El títol de la xerrada, “títol “Qui eren els meus avantpassats? Com iniciar una recerca familiar”, correspon al del manual de genealogia escrit per de Fluvià. Aquest manual explica que, a més de ser una ciència pròpia que estudia la història dels orígens i el desenvolupament dels individus agrupats en famílies, la genealogia és una ciència auxiliar de la biologia, la genètica, la medicina, la demografia, l’estadística, la història, la biografia, l’economia, la sociologia, el dret i moltes altres. La genealogia no és, com es pensava fins fa poc, una ciència dedicada només a les famílies o llinatges de la reialesa o de la noblesa, sinó que afecta a tots els éssers humans.

La proposta tindrà lloc a les 19.30 hores a la Sala d’Actes d’El Mirador.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40